Apartaments

L’apartament Annick és una casa rústica de dues plantes, amb una àmplia terrassa. La planta baixa té una cuina equipada, un gran saló amb televisió i un lavabo. La planta alta disposa de tres habitacions, una amb llit de matrimoni, una altra amb dos llits individuals i una tercera amb una llitera ideal per nens, un lavabo i dutxa. La casa està situada a la part frontal del complex i té accés independent.

L’apartament Carl és un apartament ampli de dues habitacions dobles amb llits individuals, amb cuina, un gran saló-menjador amb televisió i xemeneia. No disposa de terrassa, però té dos balcons amb vistes fantàstiques a la muntanya i piscina. L’accés a la planta superior es fa mitjançant una escala exterior.

L’apartament Alfonso és a la casa original on residien els masovers. Compta amb una gran cuina equipada amb forn i llar de foc antics, saló-menjador amb una altra llar de foc i televisió. Dues habitacions dobles, una amb llit de matrimoni, l’altre amb dos llits individuals i un bany complet.
Amb una àmplia terrassa amb vista a la muntanya i la piscina
S’hi accedeix per la zona posterior, amb accés per a minusvàlids.

L’apartament Dolores consta de dues habitacions dobles amb un bany independent cadascuna, saló-menjador amb televisió i cuina equipada. Una de les habitacions té accés a una gran terrassa amb unes vistes magnífiques a la vall i la piscina. S’hi accedeix a través de la recepció de la part posterior de la casa.

L’apartament Pilar, és un apartament amb cuina-menjador en un mateix espai amb televisió. Compta amb una habitació per a 4 persones amb golfes, ideal per nens i un lavabo amb dutxa. Té una àmplia terrassa exterior compartida amb l’apartament Margarita. Es troba ubicat a la part posterior de la casa.

L’apartament Margarita, és un apartament amb cuina-menjador en un mateix espai amb televisió. Compta amb una habitació per a 4 persones amb golfes, ideal per nens i un lavabo amb dutxa. Té una àmplia terrassa exterior compartida amb l’apartament Pilar. Es troba ubicat a la part posterior de la casa.

L’apartament Filip és un apartament per a dues persones amb un saló-cuina i una habitació doble amb bany. Té una terrassa pròpia a prop de la piscina. Es troba a la part davantera de la casa.

Tens algun dubte o pregunta?
Escriu-nos!

×