La Casa Annick

L’apartament Annick és una casa rústica de dues plantes, amb una àmplia terrassa. La planta baixa té una cuina equipada, un gran saló amb televisió i un lavabo. La planta alta disposa de tres habitacions, una amb llit de matrimoni, una altra amb dos llits individuals i una tercera amb una llitera ideal per nens, […]

Apartament Carl

L’apartament Carl és un apartament ampli de dues habitacions dobles amb llits individuals, amb cuina, un gran saló-menjador amb televisió i xemeneia. No disposa de terrassa, però té dos balcons amb vistes fantàstiques a la muntanya i piscina. L’accés a la planta superior es fa mitjançant una escala exterior.

Apartament Alfonso

L’apartament Alfonso és a la casa original on residien els masovers. Compta amb una gran cuina equipada amb forn i llar de foc antics, saló-menjador amb una altra llar de foc i televisió. Dues habitacions dobles, una amb llit de matrimoni, l’altre amb dos llits individuals i un bany complet. Amb una àmplia terrassa amb vista a […]

Apartament Dolores

L’apartament Dolores consta de dues habitacions dobles amb un bany independent cadascuna, saló-menjador amb televisió i cuina equipada. Una de les habitacions té accés a una gran terrassa amb unes vistes magnífiques a la vall i la piscina. S’hi accedeix a través de la recepció de la part posterior de la casa.

Apartament Pilar

L’apartament Pilar, és un apartament amb cuina-menjador en un mateix espai amb televisió. Compta amb una habitació per a 4 persones amb golfes, ideal per nens i un lavabo amb dutxa. Té una àmplia terrassa exterior compartida amb l’apartament Margarita. Es troba ubicat a la part posterior de la casa.

Apartament Margarita

L’apartament Margarita, és un apartament amb cuina-menjador en un mateix espai amb televisió. Compta amb una habitació per a 4 persones amb golfes, ideal per nens i un lavabo amb dutxa. Té una àmplia terrassa exterior compartida amb l’apartament Pilar. Es troba ubicat a la part posterior de la casa.

Apartament Filip

L’apartament Filip és un apartament per a dues persones amb un saló-cuina i una habitació doble amb bany. Té una terrassa pròpia a prop de la piscina. Es troba a la part davantera de la casa.

Habitació Albertine

L’habitació Albertine és una habitació àmplia amb dos llits individuals amb lavabo i dutxa, televisió, frigorífic petit i caixa forta. Té una sortida a un petit balcó amb fantàstiques vistes a la vall. Està situada en una planta alta amb escales interiors, s’hi accedeix per la part del darrere de l’edifici principal.

Habitació Paul

L’habitació Paul és una habitació àmplia amb dos llits individuals amb lavabo i dutxa, televisió, frigorífic petit i caixa forta. Té una sortida a dos petits balcó amb fantàstiques vistes a la vall. Està situada en una planta alta amb escales interiors, s’hi accedeix per la part del darrere de l’edifici principal.

Habitació Dúplex Hípica

L’habitació Hípica és una habitació amb dos llits individuals a la part baixa i dos llits petits a les golfes, ideals per nens, amb lavabo i dutxa, televisió, frigorífic petit i caixa forta. Està situada en una planta alta amb escales interiors, s’hi accedeix per la part del darrere de l’edifici principal.